tiistai 24. marraskuuta 2015

Kenen tekemät raiskaukset ovat pahimpia ?


Juuri on käynyt ilmi, että mahdollisesti kaksi alaikäistä turvapaikanhakijaa on raiskannut 14-vuotiaan tytön Kempeleellä. Hallitus piti oikein kriisikokousta sen vuoksi.

Kaikenlaiset vihapuhesivustot ja some-keskustelut ovat jo pidemmän aikaa täyttyneet ns. maahanmuuttokritikoiden (=rasistien) ”varmoista tiedoista” kuin ”varmat päivät” konsanaan, että jokaisen julkisuuteen tuleen tytön tai naisen raiskaamisen ja tapon tai murhan takana on maahanmuuttaja/t tai ainakin maahanmuuttajataustainen Suomen kansalainen. Vihanlietsonta on saavuttanut sellaiset mittasuhteet, että maahanmuuttajia ja heitä puolustavia tutkijoita, virkamiehiä ja poliitikkoja uhkaillaan sekä pakolaiskeskuksiin tehdään hyökkäyksiä. Samat ”sananvapauden” puutteesta valittavat tahot uhkailevat ja jopa pahoinpitelevät niitä, jotka ovat heidän kanssaan eri mieltä.

Tutkimuksista tiedämme, että rasismi, fasismi, muukalaisviha, sovinismi, naisviha, homofobia sekä juutalaisviha syntyvät samanlaisesta vääristyneestä psyykkisestä ongelmasta, jota kutsutaan splittingiksi. Näiden henkilöiden psyyke on siinä mielessä jakaantunut, että heidän mielestään on olemassa se oikea joukkue, oikeat ihmiset, joilla on oikeus hakata päähän ali-ihmisiä. Nämä ali-ihmiset ovat kaikkien ongelmien syitä, syntipukkeja kaikkeen siihen vääryyteen mitä nämä ”tosi ihmiset” joutuvat kestämään. Siksi on hieman vaikeaa uskoa, että nämä ns. maahanmuuttokriitikot (=rasistit), jotka ovat alkaneet vaahtoamaan raiskauksien vaaroista, kun siihen on syyllistynyt maahanmuuttaja, oikeasti olisivat ”naisten asialla”. Se on yhtä todennäköistä kuin se, että Saudi-Arabian kuningasperhe olisi ”naisten asialla”. Splitting-psyykkestä on muuten hyötyä mm. kiduttajan hommissa, johon CIA koulutti aikoinaan esimerkiksi Etelä-Amerikan diktaattorien pikku apulaisia.

Raiskaus on mitä suurimmassa määrin piilorikollisuutta, jota ei siis koskaan ilmoiteta poliisille. Joten, kun tarkastellaan raiskaustilastoja, niin raapaista vain pintaa. Naiset eivät halua joutua ”raiskatuiksi” uudestaan oikeudenkäynnissä, jossa vastapuolen asianajaja jauhaa soopaa koko rahan edestä esimerkiksi naisen elämästä tai pukeutumisesta. Lisäksi julkisuudessa on ollut esillä oikeuslaitoksen asenne raiskauksiin. Varsinkin Itä-Suomen hovioikeus on tunnettu valkoisten supisuomalaisten heteromiesten raiskaustuomioiden lieventäjä tai jopa kumoajana mitä ihmeellisimmin perustein, kuten tuomitun pysyvän työpaikan vuoksi tai uhrin liian kevyen vaatetuksen takia. Kun tästä naisliike yritti nostaa keskustelua, niin missä ns. maahanmuuttokriitikot olivat silloin? Vaikuttaa lähinnä siltä, ettei ”raiskausta” ollut olemassakaan rasistien käsitteistössä, ennen kuin julkisuuteen nousivat maahanmuuttajien tekemät raiskaukset. Sellaistakin juttua on kuulunut, että kun on omasta takaa tarpeeksi rikollisia, niin ei niitä tarvitse enää muualta tuoda. Niinpä, kun ne mamut vievät jo naiset, työpaikat, rahat ja asunnot, niin rikoksia ne ei sentään saisi viedä. ”Omilla” kun on etuoikeus raiskata ja tappaa ”omia” ….Kuulostaa jotenkin tutulta tässä ns. kunniamurha-viitekehyksessä.

Naisen vaarallisin paikka on tunnetusti oma koti: Liki 60% naisiin kohdistuvista henkirikoksista tapahtuu omassa kodissa ja yleisin tekijä on naisen oma (ex) mies tai (ex)seurustelukumppani, joskus myös muu sukulainen. Työttömät tappavat eniten ja yleensä mukana on vahvasti kuningas alkoholi tai muut päihteet. Naisen tappaja on 90 %:sesti tuttu ihminen ja vain noin 10 % on ulkona tapahtuvia tuntemattoman hyökkääjän henkirikoksia. Tapot ja murhat jäävät harvemmin ilmoittamatta, osa katoamisista voi olla kuitenkin myös henkirikoksia.

Tilastoituja ja ilmoitettuja raiskauksia tekevät eniten nuoret, alle 30-vuotiaat suomalaismiehet. Suurin osa raiskausrikokseen syyllistyvistä elää alle 2 500 euron vuosituloilla. Jos raiskaaja ole suomalainen, hän on todennäköisesti muualta Euroopasta tai Aasiasta. Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutissa suunnittelijana työskentelevän Hannu Niemen mukaan arviolta 0,2–2 prosenttia väestöstä joutuu yhden vuoden aikana jonkinlaisen seksuaalirikoksen kohteeksi, eli se merkitsee noin 50 000– 100 000 uhria vuodessa. Poliisille ilmoitetaan raiskauksia kuitenkin vain noin 1000 vuodessa, joista noin 100– 200 on ulkomaalaistaustaisien tekemiä. Maahanmuuttajien  syyllisyysaste on korkea, jopa 20 % ILMOITETUISTA raiskauksista. Mutta kun otetaan huomioon piilorikolllisuus, vaikkapa arviolta 50 000 raiskausta vuodessa, niin saadaan laskelma, jonka mukaan maahanmuuttajien osuus on 0,5 % luokkaa. Maahanmuuttajien osuus Suomessa on alle 5 %. Raiskauksien osalta virallinen tilasto ei kerro mitään todellisesta tilanteesta, toisin kuin henkirikosten osalta.

Henkirikoksien osalta maahanmuuttajatausteisten henkilöiden rikollisuusaste on kutakuinkin samalla tasolla kuin syntyperäisten suomalaisten, mutta eräissä etnisissä ryhmissä – vietnamilaiset, albaanit ja kurdit – on ollut selvästi korkeampia rikostasoja vuosina 2003–2012 kuin mitä osuus väestöstä antaisi ymmärtää. Kyse voi tässäkin olla osin otantaharhasta, sillä jos suhteellisen pienessä etnisessä ryhmässä pitäsi suhteessa väestöön tehdä 0,1-0,5 henkirikosta vuodessa, niin yksikin henkirikos vaikka joka toinen vuosi nostaa ko. ryhmän ”rikollisuustason” korkeaksi, tappoja kun ei voi tehdä desimaalein. Henkirikoksia tehdään noin 100 vuodessa. Luotettavaa tilastotietoa etnisten ryhmien henkirikollisuustasosta saadaan vuosikymmenten aineistosta. Se on selvää, että ulkomaalaistaustaiset eivät yleensä tapa kännissä, vaan mustasukkaisuudesta ja/tai rahan vuoksi.

Ns. maahanmuuttokriitikoilla (=rasisteilla) on tapana vaahdota, että tilastot osoittavat, että mamut raiskaavat useammin tai jopa enemmän kuin supisuomalaiset. He ovat niin muukalaisvihansa sokaisemia, että eivät halua eivätkä kykene ymmärtämään sitä suurta tilastoharhaa, mikä TILASTOITUIHIN raiskauksiin liittyy. Kun näille samoille ”naisista huolissaan” oleville suoraselkäisille, valkoisille, lihaasyöville ja autoileville heteromiehille toteaa, että tilastojen mukaan miehet tekevät noin 90 % rikoksista ja että suomenkieliset miehet syyllistyvät henkirikoksiin neljä kertaa useammin kuin suomenruotsalaiset, alkavat tilastot yhtäkkiä ”valehdella”.


Kenenkään tekemiä raiskauksia ei voi puolustella eikä peitellä. Toivottavaa on, että poliisi ja oikeuslaitos alkaisi suhtautua asian vaatimalla vakavuudessa raiskausrikoksiin. Turvapaikanhakijat, jotka syyllistyvät vakaviin rikoksiin pitää karkoittaa. Mutta kaikkiin rikollisiin pitää suhtautua samalla tavalla, niin julkisuudessa kuin oikeuslaitoksessa. Rikos on rikos, vaikka voissa paistaisi. Rikollinen on yksilö, ihminen, eikä hänet viiteryhmänsä; maahanmuuttajat, ruskeasilmäiset, heterot, valkoiset työttömät, isot naiset, kaljut tai ortodoksit.Lähteitä:

Martti Lehti. Henkirikoskatsaus 2014. Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos .


Martti Lehti. Henkirikoskatsaus 2015 . Helsingin yliopisto,
valtiotieteellinen tiedekunta, kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/154148/Katsauksia_1_2015_Henkirikoskatsaus_2015.pdf?sequence=4

Ella Mikkola. "Eläkeläiset raiskaavat yrittäjiä enemmän" ja muita totuuksia raiskauksista. Näkökulmat 5.7.2015 klo 19:20 | päivitetty 6.7.2015 klo 17:39


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raiskaus ja lapsimorsiamet lainsäädännön kohteina

Intian korkein oikeus linjasi lokakuussa 2017, että seksi alaikäisen kanssa on myös avioliitossa raiskaus. Intian laki on sallinut ala...